Press "Enter" to skip to content

Sfaturi pentru a avea Grijă de Pielea Ta

Diferite sfaturi pentru îngrijirea pielii sunt incluse întotdeauna pe partea de sus cercetări pe linie. Acest lucru dovedește că aproape toată lumea dorește să aibă o piele fără imperfecțiuni, defecte si pete.

Pielea este cel mai mare organ din corpul uman. Altele decât a fi capacul exterior al corpului, ea are, de asemenea, un număr mare de roluri este necesar pentru functionarea normala a corpului. Aceste roluri pot fi enumerate, dar nu se limitează, la reglarea temperaturii corpului; locuințe diferite de receptori nervoase care transmit semnale de la creier te face să te simți stimulul; de asemenea, actioneaza ca o armura care protejează părțile interne de diferite pericole, cum ar fi bacterii, temperaturi extreme, virusuri, murdărie, și de efectele nocive ale razelor UV.

Cel mai cautat sfaturi pentru îngrijirea pielii sunt menite pur și simplu să facă spus organ sănătos. Acesta a fost din punct de vedere medical a fost de acord că vă pot spune care pielea este sănătoasă dacă este neted, fără ruperea în suprafață; se simte cald la atingere; și se arată chiar de suprafață cu fulgi, uscarea sau excesiv de ulei.

În scopul de a atinge aceste sănătos semne, aici sunt cele mai așteptate sfaturi.

Un sfat util este să înceapă din interior. S-a spus că nici o cantitate de tratamente topice sau aplicații care pot face pentru nutriție provocată de ceea ce mananci sau bei.

Nutriție adecvată este o dieta echilibrata împreună cu suplimente menite pentru a da pielii și a corpului hrana de care au nevoie. Hidratarea constanta este, de asemenea, încurajate, în scopul de a compensa pierderea de umiditate. Hidratarea poate fi realizat pur și simplu de băut o mulțime de apă și alte lichide. De asemenea, ca un supliment, uita-te pentru alimente și produse care conțin anti-oxidanți, care sunt necesare pentru dezvoltare celulară.

Un alt bine rotunjite, sfatul este de a curăța pielea în mod corespunzător, folosind numai produse care sunt potrivite pentru tipul dumneavoastră. Folosiți apă caldă și un săpun delicat pentru a scapa de murdaria care pot bloca porii. După curățare, poate doriți să utilizați creme hidratante pentru a-l bloca în hrană și de umiditate.

Dermatologii recomanda, de asemenea, utilizarea de exfoliants, în scopul de slough pe moarte ale pielii și murdărie. Puteți face acest lucru doar o dată pe săptămână. Nu exagerati, deoarece aceasta poate provoca cicatrici și leziuni ale pielii.

Nu folosiți produse care conțin ingrediente care pot fi dăunătoare pentru pielea ta, cum ar fi alcool si altele. Dacă este disponibil, încercați naturale ale pielii produse de curățare și hidratare a pielii. http://ganduridesanatate.info

În cele din urmă, un sfat important pentru a avea grijă de pielea ta: nu uita să-ți protejezi pielea de razele nocive ale soarelui. Peste expunerea la aceste raze va provoca daune cum ar fi riduri pronuntate, severe uscarea pielii, avans de imbatranire, și mai rău, cancer de piele. Utilizarea de protectie solara care are SPF 30. Acopere toate zonele expuse ale pielii ca pe față, gât, brațe și altele. Loțiuni de protecție solară se va asigura că pielea ta nu se va dezvolta acele pete urâte și nu va fi expus la îmbătrânirea prematură a pielii.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *